Saavu sujuvasti ja nauti päivästä näillä ohjeilla

SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään ratsastuskeskus Ainossa Järvenpäässä, jossa parkkipaikalla on tilaa yli 1000 autolle. Navigaattorit löytävät paikalle osoitteella Maamiehenkatu 14, 04400 Järvenpää. Lähestyessäsi kilpailupaikkaa siirry seuraamaan kilpailuopasteita.

Auton lisäksi Ratsastuskeskus Ainoon pääset kätevästi junalla. R-juna tarjoaa nopean, noin 20 minuutin, yhteyden Helsingin keskustasta Ainolan asemalle. Ainolan asemalta on vain vajaa kilometrin kävelymatka ratsastuskeskukseen.

Tarkemmat saapumisohjeet Ratsastuskeskus Ainoon löydät täältä.

Tapahtuman aikana tiet on viitoitettu opastekylteillä, jotka ohjaavat sinut helposti ja varmasti Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan!

Huomaathan, että mikäli et halua jäädä paitsi päivän ensimmäisistä luokista, niin kannattaa tapahtumapaikalla olla hyvissä ajoin, sillä parkkeeraus, muutaman minuutin kävely kilpailupaikalle sekä lipun tarkastus tai osto vaativat oman aikansa.

Tapahtuman portit ja palvelut aukeavat joka päivä klo 9:00, tuntia ennen ensimmäisen luokan alkua. Tapahtuma on päivittäin auki seuraavasti:

Torstaina 4.7. klo 9-18
Perjantaina 5.7. klo 9-23
Lauantaina 6.7. klo 9-23
Sunnuntaina 7.7. klo 9-19

Tapahtuma-alue suljetaan päivittäin viimeisen luokan tai esityksen päätyttyä. Alueella on ympärivuorokautinen valvonta.

TAPAHTUMA-ALUE

Aino Nations Cup Finland -tapahtuman alue sijoittuu Ratsastuskeskus Ainon pihamaalle ja välittömään läheisyyteen. Tapahtuma alue on rajattu ja sisäänpääsy tapahtuu kahden sisäänkäyntiportin kautta etelä- ja länsipuolelta.

Tapahtuma-alueen sisäänkäynnit, ravintolat ja shampanjabaari, expo, WC:t, VIP-alue, keppariareena isäntänään Järvenpään kaupunki, Meeting point -kohtaamispiste sekä Vapo tallialueet ja muut yleisöä kiinnostavat kohteet on selkeästi merkitty tapahtuman karttaan.

Aino Nations Cup Aluekartta

AUTOT & PYSÄKÖINTI

Aino Nations Cup -tapahtuman pysäköinti sijaitsee noin 300 metriä tapahtuma-alueen läntiseltä portilla. Löydät perille P-opasteiden avulla. Aino Nations Cup Finland -tapahtuman pysäköinti on maksullinen, hinta 5€/ajoneuvo. Varaa mukaan käteistä tai maksukortti (pankki / VISA / Master). Pysäköinti maksetaan pysäköintialueen portilla saavuttaessa. Torstaipäivän pysäköinti on maksuton.

LIPUNMYYNTI JA -TARKASTUS

Ostetut liput skannataan porteilla, et tarvitse lippua tulostetussa muodossa, vaan riittää että sinulla on se kännykässä saatavilla.

Mikäli haluat poistua ja palata tapahtuma-alueelta kesken päivän, muista näyttää lippusi poistuessasi lipuntarkastuspisteellä uloskirjautumista varten. Näin varmistat, että pääset samalla lipulla takaisin sisään sujuvasti. Pyrimme tällä ehkäisemään väärinkäytöksiä.

KOIRAT TAPAHTUMA-ALUEELLA

Ratsastuskeskus Ainon johtaja Nappi haukahtaa muut koirat lämpimästi tervetulleiksi Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan! Pidäthän koirasi kytkettynä ja omistajan valvonnassa kokoajan sekä huolehdit koirasi jätösten korjaamisesta asianmukaisesti. Huolehdi myös koirasi hyvinvoinnista, mikäli otat hänet matkaan. Koirien vesikuppi löytyy mm. Kahvila Vennyn terassilta

ESTEETÖN KULKU

Aino Nations Cup Finland -tapahtumaan on esteetön kulku. Pyörätuolilla liikkuvan henkilö avustaja pääsee tapahtumaan maksutta. Otathan yhteyttä henkilökuntaan mikäli tarvitset avustusta. Henkilökuntamme ohjaa esteettömille katsomopaikoille.